Bag om Kontorhotellet Sydsjælland

Rigtig mange mindre eller nystartede virksomheder har et behov for hurtigt at kunne få en fast base uden de store etableringsomkostninger og det mener jeg med rette at kunne tilbyde med dette koncept, hvor den enkelte virksomhed kan leje et eller flere fuldt møblerede kontorer hvor udgiften til kontoret er den eneste månedlige udgift.

Parkeringspladser, rengøring af fællesarealer, renovation, lys, vand, varme, fibernet, køkkenfaciliteter, kaffe, the og kakao er alle tilbud der er gratis for kontorlejerne. Derudover er der et lille loungeområde hvor kunder kan vente og ligeledes er der et større mødelokale der ligeledes er et gratis tilbud til virksomhederne der har sin daglige gang i huset, dog skal man her huske at booke plads.

Ideen omkring kontorfællesskab har jeg haft i en del år. Jeg har haft disse bygninger siden 2003 hvor Skoda Autoimport forlod Sydsjælland og søgte mod København.

Jeg har selv drevet min egen grossist forretning fra bygningerne og de dele jeg ikke har benyttet har jeg haft lejet ud. Det selv at have sin daglige gang i ejendommene har givet mig et stort netværk og samtidig et rigtig godt billede af hvad der blev søgt på af størrelser af ejendomme i området.

Jeg ser en stor fordel for mindre virksomheder i at kunne netværke med de andre i huset om hvad der rører sig rundt i området ( 30 ører hører mere end to J ) og drage de fordele det kan give.

Ud over de mindre eller nystartede virksomheder er målgruppen også større virksomheder der bare ønsker en fast base i professionelle rammer til en konsulent eller sælger, terapeut, fysioterapeut, advokat, revisor osv.

Kontorhotel Sydsjælland